MUĞLA / ULA - Ula Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Ula Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Akyaka Mah. Atatürk Cad. No21/1 Whatsapp 05397755777 Kurumsal
Vizyon
Huzurlu ve rahat bir yaşam ortamı oluşturmak maksadıyla verdiğimiz her türlü hizmette; uzman yönetici ve çalışanlarıyla sektörünün inanılan, güvenilen, saygı duyulan ve örnek alınan lider kurumu olmaktır.
Misyon
Misafirlerimizin en üst seviyede memnuniyetini amaç edinerek; kuruluş amacımız doğrultusunda güler yüzlü, hoşgörülü, sevgi ve saygı temeline dayalı kaliteli, güvenli ve sorunsuz hizmet sunmaktır.
Öğretim Şekli :
Klima
Ulaşım
Kurumumuz ilçemize bağlı Akyaka mahallesinde bulunmaktadır.Akyaka ulaşım hem il merkezinde kalkan araçlarla kolay bir şekilde sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Akyaka Ege bölgesinde yer almakta olup, Muğla ilinin Ula ilçesine bağlıdır. Akyaka bağlı olduğu Muğla iline 24 kilometre mesafe uzaklıktadır.Google Maps veya Navigasyon Cihazınız için Akyaka Plajı Coğrafi Koordinatları ise ; Enlem: 37.0514 Boylam: 28.3238 şeklindedir.
İl Merkezine: 25 km İlçe Merkezine: 15 km